nieuws

Donaid.nl

Archief

Donaid.nl

Bezoekers van de site Donaid.nl, die een deel van de provisieopbrengsten aan het goede doel geeft, krijgen het basispakket van VGZ aangeboden met 3% korting en het aanvullende pakket met 7% korting.
Agis
De RSI-patiëntenvereniging heeft met Agis een collectieve overeenkomst gesloten voor de ziektekostenverzekering. Leden krijgen 5% korting op de aanvullende verzekering en een bijdrage van maxi aal _ 20 euro voor het lidmaatschap. Agis en de patiëntenvereniging gaan ook samenwerken op het gebied van preventie.
WGA-actie
Nationale-Nederlanden verlengt de actie met gratis inloopdekking bij het sluiten van een WGA-Hiaat verzekering (Wet Gedeeltelijke Arbeidsgeschikten) tot 1 maart. Voor nieuwe relaties is deze dekking een half jaar, voor bestaande relaties een jaar. NN stelt afgelopen weken vele duizenden polissen te hebben gesloten.
Careon
De Nederlandsche Bank heeft per 5 januari 2006 de vergunning ingetrokken van Careon voor het uitoefenen van het directe schadeverzekeringsbedrijf in de branches Ongevallen, Ziekte en Algemene Aansprakelijkheid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.