nieuws

Dolmans neemt ISS over

Archief

ISS Damage Control heeft per 31 december de activiteiten beëindigd. De vestigingen in Meerssen en Eindhoven zijn overgenomen door Dolmans Calamiteiten Diensten, dat tevens een nieuwe vestiging heeft geopend in Almere.

Met de overname van de ISS vestigingen wil Dolmans Calamiteiten Diensten de dienstverlening in Brabant en Limburg optimaliseren. De vestigingsmanagers in Meerssen en Eindhoven, Ron van Rijn en John Loomans, zijn samen met een aantal medewerkers overgegaan van ISS naar Dolmans en zullen deze vestigingen blijven beheren. Vanaf 1 januari behandelt Dolmans er alle lopende en nieuwe opdrachten op het gebied van noodhulp, reinigen en reconditioneren.
Om gedupeerden in de Flevopolder en ’t Gooi beter van dienst te kunnen zijn, heeft Dolmans een nieuwe vestiging geopend in Almere. Die wordt voorlopig geleid door Patrick Peelen, vestigingsmanager in IJsselstein.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.