nieuws

Doelderdag onder meer in teken verzekeringstoezicht

Archief

Op vrijdag 7 oktober houdt de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Erasmus Universiteit Rotterdam om 13.30 uur de zogeheten Doelderdag. Deze staat dit jaar in het teken van ‘Toezicht in verschillende domeinen van het recht’, waaronder het toezicht op verzekeraars. Sprekers over het laatstgenoemde aspect zijn mevrouw mr. M.M.R. van Ardenne-Dick, universitair docent verzekeringsrecht, en mr. L.A.G. Moelker, waarnemend projectleider Wet op het Financieel Toezicht, ministerie van Financiën.  Deelname aan het symposium is kosteloos. Men kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar dedoelderdag@frg.eur.nl. Aanmelders ontvangen hierna per e-mail een bevestiging met het programma.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.