nieuws

D&O introduceert ‘omzetvergelijker’

Archief

Tussenpersonen die per kwartaal hun bedrijfsresultaten willen vergelijken met die van hun concurrenten kunnen sinds kort een beroep doen op een nieuwe faciliteit van Bureau D&O: de Omzetvergelijker.

Via internet kan het intermediair zijn kerngegevens (onder meer provisie, aantal klanten, polissen en medewerkers) van zijn assurantieportefeuille invoeren. In de derde week van het nieuwe kwartaal krijgt de tussenpersoon een persoonlijk rapport waarin de ontwikkeling van zijn bedrijf wordt vergeleken met die van andere assurantiekantoren, hetzij in dezelfde omzetklasse, hetzij in dezelfde regio, hetzij in heel Nederland.
De Omzetvergelijker is voor elk assurantiekantoor beschikbaar tegen betaling van e 12,50, ex btw per kwartaal. Meer informatie over deze nieuwe faciliteit is te vinden op de site van het bureau: www.onderzoek.deno.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.