nieuws

D&O en SEFD ontwikkelen digitale kennistoets schade

Archief

Bureau D&O heeft in samenwerking met de Stichting Examens Financiële Dienstverlening (SEFD) een digitale kennistoets schadeverzekeringen ontwikkeld voor medewerkers met klantcontacten.

De toets bestaat uit veertig vragen over onderwerpen als: inboedeldekking buitenshuis, vijfde WAM-richtlijn, tandartsdekking, aansprakelijkheid appartementseigenaren, klachten en geschillenprocedure Kifid, mededelingsplicht nieuw verzekeringsrecht, inboedeldekking voor zakelijke goederen, inkomen/aov en tussentijdse opzegging.
Werkgevers die hun medewerkers aan de toets laten deelnemen, krijgen digitaal inzicht in de resultaten. De resultaten worden bovendien vergeleken met het gemiddelde resultaat van alle kandidaten.
De toets kan ook worden gebruikt in sollicitatieprocedures, aldus Bureau D&O. “Diploma’s die in het verleden zijn behaald, zeggen niet altijd iets over het actuele deskundigheidsniveau van de sollicitant.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.