nieuws

D&O en Rijnmond samen in opleidingen

Archief

D&O-directeur Jurjen Oosterbaan Martinius (links) en Rijnmond-directievoorzitter Martin Kerkhof hebben net de samenwerking bezegeld, waarbij relaties van Rijnmond waardecheques kunnen verdienen die recht geven op deelname aan opleidingen van adviesbureau D&O

Bij elke aanvraag voor een Rijnmond Ondernemers-AOV ontvangt het intermediair een cheque ter waarde van e 50. De actie loopt tot 1 januari 2005, maar de bonnen kunnen tot 1 januari 2006 worden verzilverd. Zes ingeleverde bonnen zijn goed voor deelname aan een van de volgende workshops: Marktkansen WAZ en AOV, Sociale Zekerheid, WFD in de praktijk, Winnend onderhandelen en Time-management.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.