nieuws

Ditzo-dekking dagelijks te wijzigen

Archief

Verzekerden van Ditzo, de internetdochter van Fortis, kunnen hun dekking dagelijks aanpassen

De wijziging komt direct in de maandelijkse premie-afrekening tot uitdrukking. De optie biedt bijvoorbeeld WA-verzekerden de mogelijkheid hun dekking voor een vakantietrip tijdelijk uit te breiden. De autoverzekering van Ditzo, voorlopig het enige product in het assortiment, herbergt enkele bijzondere onderdelen. Zo wordt het casco niet verzekerd tegen de gangbare dagwaarde maar tegen de ANWB Koersprijs plus 10%. Beschadigde auto’s van (en leenauto’s voor) zowel de polishouder als de tegenpartij worden desgewenst door de schadehersteller gehaald en gebracht. Schadevrije jaren bij andere schadepolissen kunnen tot 15% premiekorting opleveren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.