nieuws

Directiewisselingen bij Delta Lloyd

Archief

Bij Delta Lloyd heeft een aantal directieleden van plaats gewisseld. 

Henk Raué (54), directievoorzitter van Delta Lloyd Verzekeringen, volgt per 1 januari volgend jaar Freek van Leeuwen (59) op, die dan met penisoen gaat. Ohra-directievoorzitter Frank Blankers (48) volgt per 1 oktober Raué op. De plaats van Blankers bij de direct-writer wordt vanaf 1 september ingenomen door Frank Elion (46), nu directievoorzitter Marketing en Verkoop bij Delta Lloyd Verzekeringen. 
De directeurscarrousel wordt voortgezet door Jos Peeters (42), die de omgekeerde beweging maakt: hij gaat van Ohra, waar hij directeur Leven en Schade is, naar Delta Lloyd om de functie van Elion over te nemen. De 47-jarige Martin Duvivier vult per 1 september de plaats van Peeters in bij Ohra. Pierre de Rooij (38), nu al collega-directeur Zorg en Inkomen bij Ohra, neemt de taken van Duvivier over.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.