nieuws

Directiewisseling bij Westenburg

Archief

Na bijna 25 jaar draagt Eric Westenburg per 1 januari de leiding over Westenburg Assurantiën (Breda) over aan Joost Bauwens. Het bijna zestigjarige familiebedrijf telt 95 werknemers, die vanuit vijf West-Brabantse kantoren actief zijn. Uit 46.000 verzekeringspolissen wordt bijna € 6 mln provisieomzet gehaald.

Westenburg heeft deze maand een volmacht gekregen van Monuta, die inmiddels zestien volmachten heeft uitstaan. Westenburg had al volmachten van Aegon, Amev, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden, Reaal, Stad Rotterdam en de rechtsbijstandverzekeraar Arag en DAS.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.