nieuws

Directeur Zuidstaete naar Cantos

Archief

Geert Göbbels (47) is van intermediairbedrijf Zuidstaete, eigendom van Nationale-Nederlanden, overgestapt naar Cantos Financiële Diensten, eveneens onderdeel van de ING AssurantieKantoren. In Eindhoven is Göbbels de opvolger van John Roodbeen (55), die het bedrijf vier jaar lang leidde. Cantos ontstond uit BRB Groep, Janssen & Tempelaars Groep en Peeters Adviesgroep en telt nu zo’n honderd medewerkers.

Bij Zuidstaete heeft Göbbels de leiding overgedragen aan de 36-jarige Monique Perey, die daar al directeur marketing & sales was. Zuidstaete is drie jaar geleden ontstaan uit de NN-captives Perey & Partners, Van Rensch Groep, Stijnen-Cobben, Verheyden Adviesgroep en Wolters-Hermans. Sinds de toevoeging begin dit jaar van Amak van de Ven telt het Limburgse assurantiekantoor tweehonderd medewerkers, werkzaam vanuit kantoren in Gennep, Horst, Venlo, Roermond, Maasbracht en Maastricht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.