nieuws

Directeur NN-captives stapt op

Archief

Jacques Huysmans stopt op 1 januari als directievoorzitter van ING Assurantiekantoren Nederland.

“Huysmans en ING hebben in goed onderling overleg besloten de samenwerking te beëindigen”, zo luidt het formele commentaar. Huysmans (48) kwam februari 2005 over van ING Car Lease. Hij kwam later dat jaar onder vuur te liggen na onthullingen in AM over productiesturing door aandeelhouder Nationale-Nederlanden. Onder druk van het NVA-bestuur stapten de NN-kantoren daarop uit de standsorganisatie.
ING Assurantiekantoren is met labels als MiXZ, Zuidstaete, Ridderpoort, Noordborgh, Athena, Fondas, Census, Cantos-Malberhe, Salix en MidStaete goed voor een provisieomzet van bijna _ 100 mln. Er werken circa 1.500 mensen bij de captive-organisatie van NN.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.