nieuws

Direct sluiten via kwaliteitspolis.nl

Archief

Tussenpersoon Hokke & Vogelaar in Oud-Beijerland is één van de tussenpersonen die direct sluiten via een aparte website mogelijk maakt voor consumenten. De website, www.kwaliteitspolis.nl, is sinds een half jaar in de lucht. Een vermelding via assurante.pagina.nl en verzekeringen.pagina.nl moet de site onder de aandacht brengen. Daarnaast maakt directeur Peter Vogelaar gebruik van sponsored links via de zoekmachine Google.

Over aantallen gesloten polissen kon hij nog geen mededelingen doen. De te sluiten polissen betreffen schadeverzekeringen met als risicodrager Aegon en overlijdensrisicoverzekeringen via Reaal Verzekeringen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.