nieuws

DIN lanceert woonlastenpolis van Genworth

Archief

Dutch Insurance Network (DIN) heeft onder de naam ‘Maandlastbeschermer’ een woonlastenverzekering gelanceerd. Risicodrager is Genworth Financial, “een van de Europese leiders in betaalbeschermingsverzekeringen”.

De dekking voor (volledige) arbeidsongeschiktheid is niet WAO-volgend, maar geldt bij vaststelling van ziekte door een bevoegd arts. Dekking voor onvrijwillige werkloosheid is optioneel. De looptijd van de polis varieert van vijf tot twintig jaar, er zijn twee wachttijden (30 of 365 dagen) en het verzekerde bedrag is maximaal € 2.000 per maand. De provisie bedraagt 40% over de koopsompremie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.