nieuws

DIN lanceert eigen pakketpolis

Archief

Dutch Insurance Network (DIN) brengt onder eigen label een pakketverzekering voor particulieren op de markt. Lancering staat gepland in het eerste kwartaal van 2006. Als risicodragers worden (maximaal) vijf met DIN werkende verzekeraars uitgenodigd.

Directeur Robin Baks bevestigt dat er onderhandelingen lopen met Aegon en Reaal voor algemene risico’s (inboedel, opstal en avp). Het rechtsbijstandrisico wordt ondergebracht bij Arag. Reis en Recreatie is weggelegd voor Europeesche (Fortis) en Natura-uitvaart gaat vrijwel zeker naar Yarden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.