nieuws

DIN introduceert internetapplicatie voor levensloopregeling

Archief

Dutch Insurance Network (DIN) introduceert – in samenwerking met Flexis ICT – een internet-tool voor de advisering van werkgevers en werknemers op het gebied van de nieuwe levensloopregeling. Met behulp van din.kiesjelevensloop.nl kan het intermediair de werkgevers in staat stellen zijn werknemers uitgebreid te informeren over deze nieuwe wettelijke regeling. Ook biedt de internetapplicatie efficiënte geautomatiseerde ondersteuning teneinde de administratieve belasting voor werkgevers tot een minimum te beperken.

Volgens DIN zullen twee miljoen werknemers aan de levensloopregeling deelnemen. Voor het intermediair biedt dit veel commerciële kansen, met name als hetprobleem van uitvoering en beheersbaarheid van de regeling wordt opgelost. Via de internetapplicatie krijgen werknemers toegang vier levensloopscenario’s (verlof, deeltijd werken, pensioen en sparen) en tot verschillende financieringsbronnen (salaris, 13e maand, vakantiegeld etc.). De internetapplicatie is voorzien van marketing- en commmunicatiemiddelen waarmee het intermediair zijn MKB-relaties kan benaderen. De internettool wordt gepresenteerd op de verkoopbijeenkomsten van DIN in Hoogeveen (13 september), Apeldoorn (15 september), Dordrecht (20 september), Eindhoven (22 september) en Amsterdam/Schiphol (27 september).
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.