nieuws

DIN in zee met Nationale Waarborg

Archief

Vanaf vandaag kunnen kantoren die zijn aangesloten bij Dutch Insurance Network (DIN) rechtstreeks bij Nationale Waarborg een bankgarantie aanvragen voor hypotheken die zij via de DIN HypotheekDesk aanvragen. De bankgarantie wordt meestal binnen 48 uur gesteld.

Nationale Waarborg is vorig jaar opgericht door Peter van den Broek en Antoinette Wessels. Het bedrijf verstrekt de garanties als agent van ING-dochter Nationale Borg. De koper betaalt voor de bankgarantie 1% van het garantiebedrag, dat veelal 10% van de koopsom bedraagt, met een minimum van € 225. 
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.