nieuws

DiN gaat producten Zwitserleven aanbieden

Archief

Zwitserleven en het Dutch Insurance Network (DIN) gaan samenwerken

DIN gaat de aangesloten tussenpersonen levensverzekeringen en pensioenen van Zwitserleven aanbieden, zowel voor de particuliere als de collectieve markt. Verder gaat Zwitserleven voor deze doelgroep ook vermogensbeheer verzorgen. “Wij voorzien een verdere concentratie in het intermediaire distributiekanaal en denken dat DIN een van de sterke spelers op dit gebied is”, aldus directielid Rolf van Woerkom van Zwitserleven. De verzekeraar wordt ook partner van DIN Zakelijk, het concept waarmee DIN voor de tussenpersoon inkoop van zakelijke diensten en producten verzorgt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.