nieuws

DIN gaat Leven en Pensioen van Zwitserleven aanbieden

Archief

Levensverzekeraar Zwitserleven en Dutch Insurance Network (DIN) gaan samenwerken. DIN gaat aangesloten tussenpersonen producten van Zwitserleven aanbieden op het gebied van levensverzekeringen en pensioenen, zowel voor de particuliere als de collectieve markt. Verder biedt Zwitserleven de DIN-leden ook vermogensbeheer aan.

“Wij verwachten dat DIN op dit terrein een uitstekende partner zal zijn”, aldus directielid Rolf van Woerkom van Zwitserleven. “Wij voorzien een verdere concentratie in het intermediaire distributiekanaal en denken dat DIN een van de sterke spelers is die hierin een leidende rol zal spelen.”
Zwitserleven wordt ook partner van DIN Zakelijk, het concept waarmee DIN voor de tussenpersoon inkoop van zakelijke diensten en producten verzorgt. Deze stap past volgens Zwitserleven helemaal in het strategisch beleid van de pensioenverzekeraar om met een beperkt aantal service- aanbieders een intensief samenwerkingsverband aan te gaan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.