nieuws

DIN en Arag helpen bij verzamelen mailadressen

Archief

Dutch Insurance Network (DIN) en rechtsbijstandverzekeraar Arag hebben voor het intermediair een Internet toolkit ontwikkeld. Centraal staat de actiemodule waarmee tussenpersonen e-mailadressen van bestaande klanten kunnen verzamelen.

Op de cd-rom van Arag staan brieven waarmee het intermediair zijn klanten vraagt om mee te werken aan de zorgplicht onder de WFD. Om de klant te bedanken voor zijn medewerking kan hij een gratis verkeersrechtsbijstandverzekering (van Arag) ontvangen. Via deze weg ontvangt de tussenpersoon onder meer het e-mailadres van zijn klant.
De toolkit bevat verder een Handboek Internet, een voorbeeld van een bedrijfsplan e-strategie en een draaiboek. Het bedrijfsplan geeft inzicht hoe internet te integreren in de bestaande bedrijfsvoering. Het draaiboek behandelt de toegevoegde waarde van internet, klantsegmentatie, de verschillende marketingmogelijkheden en het gebruik van de Arag-actiemodule. Een en ander zit verpakt in een handzaam koffertje.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.