nieuws

Digitaal paspoort

Archief

Assurantieadviseurs kunnen hun digitaal paspoort van Schadegarant automatisch laten activeren voor gebruik in het schadeafwikkelingssysteem Screen, waardoor het inloggen sneller gaat en er minder handelingen nodig zijn om een Bewijs van Verzekeringsdekking af te geven.

Assurantieadviseurs kunnen hun digitaal paspoort van Schadegarant automatisch laten activeren voor gebruik in het schadeafwikkelingssysteem Screen, waardoor het inloggen sneller gaat en er minder handelingen nodig zijn om een Bewijs van Verzekeringsdekking af te geven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.