nieuws

Dietvorst geïnstalleerd als bijzonder hoogleraar

Archief

Prof. dr. G.J.B. Dietvorst heeft vorige week in Tilburg het ambt van bijzonder hoogleraar Fiscale en civielrechtelijke aspecten van toekomstvoorzieningen aan de Katholieke Universiteit Brabant aanvaard.

Dietvorst (46), directeur van het Fiscaal en Juridisch Adviesbureau van Interpolis, ging in zijn inaugurele rede, onder de titel ‘De jaren tellen’, in op de drie pijlers van de Nederlandse oudedagsvoorziening. Dietvorst herhaalde onder meer zijn pleidooi voor afschaffing van de Fiscale Oudedagsreserve voor zelfstandigen (FOR) en voor sterke vereenvoudiging van het tranchesysteem in de (derde) lijfrentepijler.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.