nieuws

Dier & Zorg na een jaar 12.000 verzekerden

Archief

Dier & Zorg groeit als kool, maar dat is niet te danken aan het intermediair.

Dier & Zorg, de huisdierenverzekeraar van Proteq (SNS Reaal) is direct-writer, maar ging een paar maanden geleden tevens in zee met (nu zo’n 25) reguliere assurantietussenpersonen. Volgens accountmanager Peter Hoitinga, zet dit echter weinig zoden aan de dijk. “Wel erg veel succes hebben we met de displays bij dierenartsen.” Dier & Zorg, dat vorig jaar op dierendag van start ging, heeft 12.000 honden en katten verzekerd. Medio dit jaar waren dat er 9.300.
Dier & Zorg heeft meegewerkt aan een welkomstpakketje voor mensen die op dierendag een dier uit het asiel hebben gehaald. In het pakketje hebben diverse fabrikanten een cadeautje gestopt. Dier & Zorg stopte er een dieren-EHBO-boekje in plus informatie over de (eigen) verzekering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.