nieuws

Diagnose Suite levert aanvraagformulieren

Archief

Tussenpersonen die een berekening of een vergelijking maken met behulp van het vergelijkingspakket Diagnose Suite (IFC Systems), kunnen het resultaat hiervan direct opnemen in het standaardaanvraagformulier.

Deze formulieren, ontwikkeld door het e-Businessplatform, kunnen vervolgens digitaal worden verzonden aan klant of verzekeraar. Alle formulieren die zijn ontwikkeld door het e-Businessplatform zijn opgenomen in Diagnose. Het betreft aanvraagformulieren voor motorrijtuigenverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren.
IFC-directeur Guus Landheer is blij met deze ontwikkeling. “Vanuit de markt kregen wij regelmatig het verzoek om direct aanvraagformulieren te verwerken in Diagnose. Dit betekent voor de tussenpersoon namelijk een reële tijdsbesparing. Maar de grote hoeveelheid aanvraagformulieren maakten dat het voor ons niet uit te voeren was. Nu er sprake is van standaardisatie van de formulieren, was het voor ons een kleine moeite om deze functie te ontsluiten.”
Gebruikers van Diagnose Suite beschikken inmiddels over de nieuwe functie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.