nieuws

DGA op overnamepad

Archief

Het Middelburgse DGA Financieel Adviseurs (dertig medewerkers) heeft de afgelopen maanden vijf kredietportefeuilles overgenomen. Het bedrijf is daarmee volgens eigen zeggen één van de grootste tussenpersonen geworden voor het aanbieden van consumptief krediet.

In de afgelopen maanden werden de portefeuilles overgenomen van Eurokrediet (Schijndel), De Hollandse Krediet Centrale (Den Bosch), Van den Ende Adviesbureau (Brielle) en een deel van de portefeuille van Telgeld (Tilburg). Vorig jaar werd al de portefeuille van het Puttense Aeffect overgenomen. Het bedrag aan uitstaand krediet bedraagt nu e 52 mln. “We zijn nu de zesde à zevende kredietaanbieder van het land”, aldus directeur Wim de Graaf.
Verder wordt een telemarketingafdeling opgezet, van waaruit zo’n tien medewerkers afspraken gaan maken met bestaande klanten en de klanten service gaan verlenen.
Om de groei te vieren, geeft DGA een fors cadeau weg aan klanten die een lening sluiten van minimaal e 10.000. Zij krijgen een zevendaagse vliegreis naar het Turkse Antalya, met verblijf in een vijfsterrenhotel, aangeboden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.