nieuws

Derde zege Meziane in trappenloop NN

Archief

Rachid Ben Meziane (BeneVia, Rotterdam) is voor de derde maal in de categorie ‘Intermediair’ winnaar geworden van de NN Trappenloop. Ook in 1998 en 1999 was hij de snelste in het Rotterdamse hoofdkantoor van NN.

Achter Meziane finishte Jacco Heijblok (Tijms, Heemskerk) als tweede. Hij had ook in de jongste editie (2000) het zilver gewonnen, toen achter Ruud Beerepoot. Vorig jaar werd de Trappenloop afgelast vanwege ’11 september’. Snelste vrouw was Mieke van Staalduinen (Meeùs).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.