nieuws

Dental Finance: financiële dienstverlener voor tandartsen

Archief

Onder het label Dental Finance hebben drie bedrijven speciale diensten gebundeld voor tandartsen. Van eventuele aov-provisie geeft Dental Finance een deel terug.

Dental Finance richt zich op tandartsen door geïntegreerde dienstverlening aan te bieden op het gebied van (praktijk)financieringen, oudedagsvoorzieningen, vermogensbeheer, belastingadviezen, accountancy, hypotheken en verzekeringen. In Dental Finance zijn de krachten gebundeld van assurantiekantoor Hoek & Kabeljauw (Den Haag), Het Haags Effektenkantoor (Den Haag) en Barneveld Schevers (Nieuwegein), accountants en belastingadviseurs.
Jan Willem Rempt van Dental Finance (partner in het Haags Effektenkantoor) zegt dat vooral vanuit Barneveld Schevers die honderden tandartsen in de boeken heeft, een behoefte is geconstateerd aan geïntegreerde dienstverlening op financieel gebied. “Er zijn 13.000 tandartsen in ons land, maar tot nu toe ontbrak dat ene adres waar op een geïntegreerde wijze naar hun financiële situatie en naar hun wensen wordt gekeken.” Volgens hem gaat Dental Finance verder dan de service die ING en ING-onderdeel Movir de tandartsen bieden. “Bovendien zijn wij objectief.”
Dental Finance belooft de tandartsen een enorme besparing op de provisie van hun bestaande aov. “Wij rekenen een provisie van 12,5% met een maximum van e 225. Voor een tandarts ligt de jaarpremie vaak rond de e 6.000, hetgeen bij een percentage van 12,5% een provisie zou opleveren van e 750. De tandarts bespaart dan dus e 525.” Het aanbod van Dental Finance is te vinden op www.dentalfinance.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.