nieuws

Den Hartog koopt NN uit

Archief

Directeur Martin Willemse heeft de aandelen van Den Hartog Verzekeringen overgenomen van Nationale-Nederlanden. Er werken in Ameide veertien mensen voor Den Hartog. Zowel Willemse als NN spreken hun vertrouwen uit in “een voortzetting van de goede samenwerking”.

Den Hartog zou aanvankelijk toegevoegd worden aan het West-Brabantse cluster Fondas. “Ik zag daar de toegevoegde waarde niet van in”, aldus Willemse. “We zitten hier middenin de Alblasserwaard en zijn lastig in te delen bij een NN-cluster. Onze klanten zullen Den Hartog meer omarmen dan een Fondas in Breda.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.