nieuws

Den Haag kiest levensloop Aegon

Archief

Achtduizend Haagse ambtenaren kunnen bij Aegon een levenslooprekening gaan openen.

De gemeente Den Haag heeft daartoe, na bemiddeling door Aon Nederland, een contract gesloten met Aegon. De verzekeraar biedt de gemeente steun bij medewerkersbijeenkomsten, online inschrijvingen, informatiepakketten en internetcursussen voor personeelsfunctionarissen.
Grote contracten sloot Aegon eerder met onder meer Akzo Nobel, KPN, Philips en Shell. De maatschappij sloot in het eerste kwartaal 825 collectieve contracten met werkgevers, goed voor meer dan een half miljoen werknemers. Volgens Aegon werden in die eerste drie maanden 13.500 levenslooprekeningen geopend, goed voor _ 12 mln inleg.
Volgens onderzoek van Gfk/Intomart is Aegon daarmee onder de aanbieders van levensloopproducten de grootste verzekeraar. Daarna volgen Centraal Beheer, Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd, Ohra en Reaal.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.