nieuws

Den Drijver maakt doorstart als Dextton

Archief

Erik den Drijver, eigenaar van het failliete Den Drijver Expertise waarvan de activiteiten en een aantal medewerkers onlangs zijn overgenomen door Esma (AM Signalen 236), heeft een doorstart gemaakt als nautisch schadeonderzoeks- en adviesbureau Dextton (Den Drijver Expertise, Taxatie en Toedrachtsonderzoek)

Samen met zoon Menno en twee medewerksters blijft Den Drijver zich bezighouden met expertise en diefstalonderzoek in de nautische sector. Inmiddels heeft een verhuizing plaatsgevonden van Weesp naar Amsterdam, waar Dextton is gevestigd aan de Berlaarstraat 93.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.