nieuws

Delta Lloyd Zorg en Agis praten over een fusie

Archief

Delta Lloyd Zorg en Agis praten samen over een fusie. Met een fusie zou een van de grootste zorgverzekeraars van ons land ontstaan.

Ingrid Visscher, directeur van Delta Lloyd Zorg, bevestigt desgevraagd dat beide concerns met elkaar praten, maar volgens haar is er (nog) niets aan de hand. “In zorgverzekeringsland praten veel verzekeraars met elkaar”, zegt ze. Agis zegt dat er inderdaad met Delta Lloyd gesproken wordt, maar dat er nog niets concreets is uitgekomen. Er wordt overigens met meerdere verzekeraars gepraat.
Agis en Delta Lloyd behoren beide tot de vijf grootste zorgverzekeraars in ons land. Agis heeft 1,7 miljoen zorgverzekerden en Delta Lloyd heeft er 1,1 miljoen. Een fusie zou dus een bedrijf met 2,8 miljoen zorgverzekerden opleveren. Achmea, de grootste zorgverzekeraar in ons land heeft ook ongeveer 2,8 miljoen zorgverzekerden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.