nieuws

Delta Lloyd voegt autopolis toe aan Ondernemerspakket

Archief

Delta Lloyd biedt de mogelijkheid om binnen het Ondernemerspakket nu ook een autoverzekering te sluiten.

De verzekering is bedoeld voor personenauto’s op naam van de zaak met een waarde tot _ 80.000; personenauto’s op naam van een particulier tot een waarde van _ 80.000, die de ondernemer zakelijk wil meeverzekeren en bestelauto’s op naam van de zaak. Auto’s boven _ 80.000 kunnen verzekerd worden via een Xclusief autoverzekering.
In het Ondernemerspakket kan een onbeperkt aantal auto’s meeverzekerd worden. Delta Lloyd adviseert echter dat ondernemers met tien auto’s of meer hun auto’s in een wagenpark sluiten.
De rechtsbijstandverzekering in het Ondernemerspakket verzekert standaard twee auto’s mee voor de motorrijtuigen rechtsbijstand. Het gaat in dit geval om auto’s die op naam van de zaak staan.
De premie en dekking van de autoverzekering binnen het Ondernemerspakket zijn gelijk aan de losse particuliere of zakelijke autoverzekering. Alleen zijn geen polis- en mutatiekosten verschuldigd en is gratis termijnbetaling mogelijk. De korting die het Ondernemerspakket biedt, is gebaseerd op het aantal Schade Materieel-verzekeringen en het totale premiebedrag en kan oplopen tot 12%.
Delta Lloyd heeft een informatiepakket ontwikkeld waarmee assurantieadviseurs klanten kunnen informeren over het vernieuwde Ondernemerspakket. De materialen zijn te vinden op Delta Lloyd Digitaal Domein: http://www.ddd.nl/schade .

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.