nieuws

Delta Lloyd vernieuwt Eigen Vervoerdersverzekering

Archief

Delta Lloyd zegt de Eigen Vervoerdersverzekering, bestemd voor ondernemingen die op kleine schaal zorgdragen voor hun eigen transport, op een aantal punten te hebben aangepast. Zo is er nu standaard voorzien in een volledige schadedekking (inclusief diefstal). De diefstaldekking geldt 24 uur per dag (zonder eigen risico als het vervoermiddel is voorzien van een diefstalbeveiliging of is gestald in een afgesloten ruimte). Ondernemers hebben de keus uit drie standaard verzekerde bedragen zonder beroep op onderverzekering en er is dekking in alle EU-landen, Zwitserland en Noorwegen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.