nieuws

Delta Lloyd verhoogt premie Studentenpolis

Archief

Op 1 september wijzigt Delta Lloyd de dekking van de Studenten Ziektekostenpolis. De premie gaat dan omhoog met 7,0%

Met de dekkingswijziging en de premieverhoging van 7% volgt Delta Lloyd de Ziektekostenverzekering Select, die begin dit jaar werd gewijzigd en verhoogd. De studentenpolis wordt niet, zoals de andere polissen, in het begin van het jaar gewijzigd, maar volgt de betreffende wijzigingen in het daarop volgende studiejaar.
De belangrijkste dekkingswijzigingen zijn: osteopathie, die apart gedekt was, is nu opgenomen in de dekking alternatieve/bijzondere geneeswijzen waarvoor de dekking e 910 per jaar blijft, de vaste vergoeding voor kraamzorg is verhoogd tot e 162,50 per dag met een maximum van e 1.300 voor de gehele kraamperiode, en zelfzorgmiddelen worden niet meer vergoed. Verzekerden boven de 18 jaar zijn niet langer gedekt voor tandheelkundige hulp. Zij kunnen aanvullend de Studenten TandenGaafPolis sluiten, waarvan de premie niet wordt verhoogd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.