nieuws

Delta Lloyd verbetert verzuimpolis

Archief

Delta Lloyd heeft per direct de conventionele ziekteverzuimpolis verbeterd. De aanpassingen betreffen onder meer een aanscherping van het tarief en administratieve versoepelingen.

Delta Lloyd heeft het tarief van de Conventionele Ziekteverzuimverzekering aangescherpt op basis van de verzuimresultaten per sector. Daarnaast ontvangen starters een korting ten opzichte van het sectorgemiddelde en worden de jaarlijkse premiepercentages voortaan al per 1 oktober bekendgemaakt. “Voor bestaande relaties worden de verzekeringen per september aangepast en wordt de premie niet verhoogd. De korting kan oplopen tot 20%”, aldus Delta Lloyd.
Verder verlangt Delta Lloyd bij acceptatie niet langer een kopie van het arbocontract, is bij naverrekening geen gewaarmerkte verzamelloonstaat meer vereist en zijn bij acceptatie tot zestien werknemers geen verzuimrapportages meer nodig.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.