nieuws

Delta Lloyd start met nieuwe serie opleidingen

Archief

Delta Lloyd start op 23 februari met de opleiding Gecertificeerd Pensioen Adviseur. Het is de eerste uit een serie, die verder bestaat uit Pensioen Praktijk I/II, Bachelor in Pensions and Life Assurance, Gecertificeerd Financieel Planner, Erkend Hypotheekadviseur, Permanente Educatie SEH, Riskmanagement, Assurantie-B MKB en Particulier en commerciële trainingen voor de binnen- en buitendienst medewerkers.

In het kader van de WFD worden in de loop van 2005 kennismodules toegevoegd. De opleidingen zijn erkend en leveren PE-punten op. Tussenpersonen die zich via Delta Lloyd inschrijven, ontvangen korting.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.