nieuws

Delta Lloyd: specifieke avb voor zorginstellingen

Archief

Delta Lloyd breidt zijn aanbod van avb-producten uit met een specifieke polis voor verpleeg-, verzorgings- en bejaardentehuizen

De risico’s die zorginstellingen lopen als werkgever en zorgverlener nemen toe als gevolg van de toenemende vergrijzing, beperkte budgetten en een tekort aan vakkundig personeel, aldus Delta Lloyd. De belangrijkste kenmerken van de nieuwe polis zijn: dekking voor verpleeg- en zorghandelingen tot een bedrag van € 1,25 mln of € 2,5 mln per aanspraak (maximum van € 2,5 mln respectievelijk € 5 mln per jaar); ondergeschikte medici en medici die een behandelovereenkomst met de instelling hebben, zijn standaard meeverzekerd; zorgcliënten zijn voor het particuliere aansprakelijkheidsrisico op de avb van de instelling meeverzekerd. Er zijn tot juli diverse kortingsacties in combinatie met andere zakelijke verzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.