nieuws

Delta Lloyd organiseert ondernemersregatta

Archief

Tijdens de door Delta Lloyd gesponsorde Hiswa (30 augustus tot en met 4 september) organiseert de verzekeraar een ondernemersregatta, waarbij ruim dertig boten met relaties van Delta Lloyd de strijd met elkaar aangaan. De regatta vindt plaats op zaterdag 3 september en de boten varen van Lelystad naar IJmuiden.

Ook organiseert de verzekeraar tijdens deze dagen een Ondernemerscafé op de Delta Lloyd Pier. Meer informatie hierover is te vinden op www.ondernemerscafe.nl. Ook wordt tijdens de Hiswa het Delta Lloyd Nederlands Kampioenschap Matchracen gehouden. Matchracen is een vorm van één tegen één wedstrijdzeilen en duurt per race tien tot vijftien minuten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.