nieuws

Delta Lloyd: MKBPlusHypotheek

Archief

Delta Lloyd introduceert deze week de MKBPlusHypotheek, een hypotheek die ondernemers in het midden- en kleinbedrijf financiële ruimte geeft om bedrijfsruimte te kopen.De introductie van de nieuwe hypotheek gaat vergezeld van een dm-campagne met als thema ‘Uitgekiende antwoorden op actuele hypotheekvragen’.

Het nieuwe hypotheekproduct biedt volgens Delta Lloyd een financiering tot maximaal 90% van de getaxeerde executiewaarde. De hypotheaire lening kent drie aflossingsvarianten: de beleggingsverzekering Financieel VrijheidsPlan, de EffectPlusHypotheek of een lineaire aflossing. Een rentekorting van 0,3% wordt gegeven, indien een of meer verzekeringen bij de maatschappij worden gesloten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.