nieuws

Delta Lloyd lokt zakelijke autorijders

Archief

Delta Lloyd biedt extra premiekorting op nieuwe zakelijke personenautoverzekeringen

Als de auto een ingebouwd of los navigatiesysteem heeft, krijgt de verzekeringnemer 10% korting. Brengt hij de verzekering in het Ondernemerspakket onder, dan volgt er nog eens 10% korting over de gereduceerde premie. Deze korting geldt tot de introductie van een nieuw tarief voor zakelijke personenauto’s. Het aanbod geldt voor auto’s op naam van de zaak met een waarde tot € 80.000 (duurdere auto’s kunnen apart worden verzekerd). In het Ondernemerspakket kan een onbeperkt aantal auto’s worden meeverzekerd, al is het bij tien auto’s of meer wijzer om deze in een wagenpark te sluiten. De korting is overigens niet van toepassing op collectiviteiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.