nieuws

Delta Lloyd komt met WGA Gat Plus verzekering

Archief

Delta Lloyd introduceert volgende week de WGA Gat Plus verzekering

Het product biedt een aanvulling tot 70% van het oude gemaximeerde salaris zonder daarin het arbeidsongeschiktheidspercentage mee te nemen. Daarnaast wordt een extra prikkel ingebouwd: als de verzekerde zijn resterende verdiencapaciteit meer dan 50% benut, keert Delta Lloyd gedurende drie jaar 5% extra uit. Verder kan de werkgever kiezen voor indexering van het loon en bij verplichte deelname wordt 12,5% korting op de premie gegeven. “Wij hebben inkomensverzekeringen tot speerpunt verklaard en willen tot de top drie behoren in dit segment”, aldus Berend Jan de Leeuw, directeur Verzekeringscentrum Inkomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.