nieuws

Delta Lloyd komt met WatersportVerzekering Basis

Archief

Delta Lloyd introduceert de WatersportVerzekering Basis

Tegen een premie die 20% lager ligt dan de premie van de uitgebreide Watersportverzekering biedt de nieuwe polis een WA-dekking tot € 5 mln per gebeurtenis. Ook schade aan het vaartuig inclusief apparatuur en schade aan inboedel wordt vergoed. Verder is er een ongevallendekking voor opvarenden en worden extra vergoedingen uitgekeerd zoals hulp- en bergloon, lichtings- en opruimingskosten en kosten voor vervoer en bewaking. Delta Lloyd biedt 50% instapkorting als de verzekerde zes jaar aantoonbaar schadevrij gevaren heeft. Deze korting geldt ook voor andere watersportpolissen behalve voor de Xclusief SuperjachtVerzekering.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.