nieuws

Delta Lloyd komt met traineeprogramma

Archief

Delta Lloyd start binnenkort met een omvangrijk traineeprogramma. De werving van de marketingtrainees loopt via internet. De maatschappij verwacht driehonderd reacties binnen te krijgen.

Tot dusver hebben tweehonderd afgestudeerde HBO-ers en academici van de richtingen (commerciële) economie, bedrijfskunde en communicatie zich aangemeld via de website (www.deltalloyd.nl) van de maatschappij. “Een tiental van hen kan worden geplaatst”, zegt woordvoerder Hans Koeleman. “Volgend jaar wordt het programma herhaald.”
De trainees krijgen een trainingsprogramma aangeboden op de afdeling Marketing & Communicatie. Gedurend een jaar worden werkzaamheden verricht voor het team marketing Particulier of Zakelijk (zes maanden), Marketingcommunicatie (drie maanden) en Marketing Intelligence (drie maanden). Voor elke trainee wordt een Persoonlijk Ontwikkel Plan opgesteld. Verder wordt er een persoonlijk begeleider toegewezen. Na afloop van hun stage krijgen de trainees een functie aangeboden bij een van de afdelingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.