nieuws

Delta Lloyd komt met StartGarant en TopGarant

Archief

Delta Lloyd introduceert de Arbo-pakketten StartGarant en TopGarant

Beide verzuimpakketten geven kleinere en middelgrote ondernemingen de zekerheid dat zij aan hun Poortwachterverplichtingen voldoen en zijn te sluiten in combinatie met ziekteverzuimverzekeringen van Delta Lloyd. Onder de dekking van StartGarant valt advies, verzuimadministratie en -begeleiding, signalering Poortwachtertermijnen, vergoeding Poortwachtersancties en interventiemanagement. Wie kiest voor TopGarant kan ook gebruik maken van voorzieningen als spreekuren, een casemanager, een bedrijfsarts en een preventiescan. Bovendien ontvangt hij 3% korting op zijn ziekteverzuimverzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.