nieuws

Delta Lloyd keurt pas bij f 300.000

Archief

Delta Lloyd heeft de acceptatiegrenzen voor individuele levens- en collectieve pensioenverzekeringen opgehoogd naar een pensioengevend jaarinkomen van _ 300.000.

De nieuwe keuringsgrens geldt zowel voor nieuwe als voor lopende polissen. De maatschappij heeft de maximale jaarpremie bepaald op _ 125.000. Tevens heeft de verzekeraar een nieuw maximum vastgesteld voor arbeidsongeschiktheidsrenten. Acceptatie zonder keuring gebeurt voortaan vanaf _ 175.000 in plaats van het oude bedrag van _ 71.000.
De afgelopen maanden hebben meer maatschappijen de keuringsgrenzen verruimd. Nationale-Nederlanden en Allianz Nederland keuren pas vanaf een verzekerd kapitaal van _ 300.000. Aegon stelt voor hypotheekgebonden levensverzekeringen een keuringsgrens van _ 250.000, een bedrag dat ook Interpolis hanteert voor individuele levenpolissen. Fortis ASR en Generali keuren sinds enige tijd bij een verzekerd kapitaal van meer dan _ 200.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.