nieuws

Delta Lloyd introduceert Persoonlijk Pensioen Plan

Archief

Delta Lloyd introduceert deze week bij het intermediair het Persoonlijk Pensioen Plan collectief online. Deze online pensioenregeling is geschikt voor bedrijven met twee tot vijftig deelnemers. Het betreft een beschikbare premieregeling, gebaseerd op het universal-lifeprincipe. Dit plan maakt deel uit van Pensioen Online, een combinatie van mutatienet, Pensioenadministratie Online voor werkgevers en E-pensioen voor werkgevers en werknemers.

Kenmerken van het Persoonlijk Pensioen Plan zijn onder meer: keuze uit profielmixfondsen, provisieregeling met bonusprovisie en verlengingsprovisie, online offreren, online doorzetten van gegevens van de pensioenregeling in de administratie, online doorgeven van mutaties en inzicht in pensioenaanspraken door beschikbaarheid van E-pensioen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.