nieuws

Delta Lloyd in zee met EBlinc

Archief

Delta Lloyd heeft de pensioenapplicatie E-pensioen gekoppeld aan het extranet EBlinc van Surplus Pensioenadvies en Financiële planning.

EBlinc is een personeelsinformatiesysteem waarmee MKB-relaties van tussenpersonen verlof en verzuim kunnen registeren. Het systeem is zowel voor tussenpersonen als werkgevers toegankelijk. Gegevens worden eenmalig ingevoerd waarna bijvoorbeeld mutaties verstuurd worden naar verzekeraars en andere organisaties.
Door de koppeling wordt een medewerker die een mutatie doorgeeft direct doorgelinkt naar E-pensioen van Delta Lloyd. Deze applicatie geeft de werknemer inzicht in zijn pensioenopbouw, inkomenssituatie en arbeidsvoorwaarden. De waarde van de polis en de kosten hiervan zijn in E-pensioen gespecificeerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.