nieuws

Delta Lloyd helpt intermediair met ontwikkeling EB-visie

Archief

EB-Design is een nieuwe dienst van Delta Lloyd op het gebied van employee-benefits. Met EB-Support werden de verkoopactiviteiten van tussenpersonen al ondersteund. EB-Design richt zich meer op kennis van arbeidsvoorwaarden en een visie op de markt.

Volgens EB-manager Frank Elion hebben veel mensen de mond vol van employee-benefits en wordt zijn afdeling overstelpt met vragen over het onderwerp. “Maar bij de hoe-vraag staan weinig mensen stil. Hoe ga ik als tussenpersoon om met het concept employee-benefits?” Die vraag, en andere strategische vragen, hopen de consultants van EB-Design samen met het intermediair te gaan beantwoorden. “Alleen employee-benefits op je visitekaartje vermelden, is niet genoeg”, aldus Elion.
EB-Design is primair een kenniscentrum, gericht op het intermediair dat zich wil specialiseren in employee-benefits. Elion: “Onze consultants helpen bij het ontwikkelen van een visie, werken EB-concepten uit in concrete acties en producten en willen de kennis van arbeidsvoorwaarden bij de tussenpersoon vergroten.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.