nieuws

Delta Lloyd heeft preventiescan ziekteverzuim

Archief

Werkgevers die bij Delta Lloyd de combinatie van een zorg- en een verzuimverzekering hebben gesloten, krijgen daarbij gratis een nieuwe bedrijfsscan. Deze Quickscan Preventie Verzuim geeft een beeld van het bedrijf ten opzichte van de betreffende branche. Voorts geeft de scan inzicht in het rendement van preventieve maatregelen voor verzuim. De werkgever krijgt een overzicht van de ‘verbeterpunten’. 

Voor werkgevers die slechts één van de contracten hebben, kost de scan € 500. Bedrijven met een Quickscan Preventie Verzuim kunnen via Delta Lloyd op bepaalde preventieve diensten een korting krijgen die veelal rond de 25% ligt. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.