nieuws

Delta Lloyd geeft verhuizingen weg

Archief

Delta Lloyd Bank geeft tot 22 juli tien verhuizingen weg aan klanten die een hypotheek sluiten. Elke twee weken worden drie verhuizingen verloot. Voor de actie is de site www.wineenverhuizing.nl geopend. Iedereen die daar zijn gegevens achterlaat, krijgt € 150 korting op een verhuizing bij Euromovers. Via een ‘verhuiswagenspel’ kan op de site eveneens een gratis verhuizing worden verdiend.

In juni en juli rijdt ter promotie een blauwe verhuisauto door het land. De actie is daarnaast te horen op Radio 538 en te zien via een banner op huizensite Funda.nl. Aan het  intermediair is een mailing gestuurd, vergezeld van verhuisdoosjes met pepermunt en een cd-rom waarmee een advertentie kan worden gemaakt.   

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.