nieuws

Delta Lloyd geeft gratis taxatie weg

Archief

In het kader van ‘Oktober woonmaand’ is Delta Lloyd gestart met een gratis taxatieactie bij een hypotheek.

Hypotheekadviseurs kunnen deze maand potentiële huizenkopers registreren via extranet www.ddd.nl. Per e-mail ontvangen zij een tegoedbon voor een gratis taxatie. De tegoedbon is tot het eind van het jaar in te wisselen voor een taxatie bij een getekende hypotheekofferte van Delta Lloyd.
De geldgever verwijst naar onder zoek waaruit blijkt dat één op de vijf klanten binnen één dag een hypotheek kiest. Eén op de vier doet dat binnen een week. Slechts een kwart van de ondervraagden neemt een maand de tijd om te beslissen. “De taxatieactie is als prikkel bedoeld voor huizenkopers om zich bij het kiezen van een hypotheek uitgebreider te laten voorlichten”, zegt Cyril Meijers, marketingmanager bij Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.